top of page

Ofte stilte spørsmål

 

Hva bør jeg gjøre dersom et sluk er tett eller begynner å bli det?
Åpne slukristen og fjern det som eventuelt ligger der. Ikke bruk Plumbo i pulverform dersom vasken eller sluket er tett. Bruk kun flytende produkter og følg bruksanvisningen nøye. Dersom dette ikke hjelper, kontakt oss gjennom MyRent's service funksjon .

Hvor ofte bør man skifte batterier i røykvarslere?
Røykvarslere bør testes minst en gang pr. måned og hver gang du har vært bortreist over lengre tid.
Du kan bruke en pinne eller lignende for å gjøre det enklere å nå opp.
Batteriet bør skiftes en gang pr. år. Gjør det til en vane å bytte batteri 1. desember hvert år. Dette er «Røykvarslerens Dag».

Hvor ofte bør jeg sjekke pulverapparater?
Pulverapparater bør vendes på hodet minst en gang pr. år. Dersom ditt apparatet er defekt på noen som helst måte, ta kontakt med LE AS for å få et nytt. Leiligheter som har innstalert vanntåke anlegg eller brannslange på kjøkkenet har ikke krav til pulverapparat.

Hvor er nærmeste miljøstasjon og hvor lenge er den åpen?
Brobekk Gjenbruksstasjon har adresse Brobekkveien 87, og er åpen mandag-fredag fra kl. 07.30- 19.30 og lørdager fra kl. 09.00-14.30.

 

Hva gjør vi om vi opplever feil på installasjoner i leiligheten?

Feil på installasjoner i leiligheten kan meldes inn gjennom MyRent. Feilen vil etter innsending og registrering bli oversendt en av våre faste håndtverkere. Disse vil igjen ta kontakt med dere for avtale om service/reperasjon.

Det er viktig at det ved feil på hvitevarer oversendes bilde av merke, modell og service/e-nummer.
 

Hva gjør vi om vi opplever en vannlekkasje?
Forsøk å stenge stoppekranen i leiligheten. Dersom dette ikke stopper vannet må du skru av hovedkranen i bygget. Denne er markert med skilt i fellesarealet. Kontakt deretter LE AS.

Hvor mye koster strøm i tillegg til husleien?
SSB har lagt til grunn et typisk strømforbruk på ca. NOK 200 / m2. Dette betyr at årlig forbruk for en 60 m2 leilighet kan forventes å være ca. NOK 12.000 eller NOK 1000 per måned i snitt. Denne summen kan variere veldig mye i forhold til hvordan du selv lever. Dersom gulvvarmen på baderommet står konstant på 30 grader sier det seg selv at strømregningen blir større hos deg enn hos gjennomsnittet.

bottom of page